JOSIPA HENIZELMAN

neurontin 300 mg discontinued Mjesto na kojem još nisam bila

http://modernsmile.com/contact/ Ova serija radova se sastoji od tri sitotiska, i njihov glavni motiv je prostor. Tom radu predhodila je serija drugih radova; apstraktnih cijanotipija, koje su nastale slikarskim putem, bez predložaka. Od već gotovih cijanotipija, odabrala sam jedan mali dio slike, fotografirala, te ga kroz sitotisak pretvorila u novi prostor. Transformirajući mikro u makro svijet, grafike postaju izvađene iz samog konteksta slike, asocirajući na pejzaže, postaju dio nove stvarnosti.

Podatci o radu:
Tehnika: sitotisak
Dimenzije: 50 cm x 35 cm

Osobni podatci:
Ime i prezime autorice: Josipa Henizelman
Datum rođenja: 1.5.1998.g
Kontakt broj: 091 724 0760
Kontakt mail: saan.saajn@gmail.com

Podatci o studiranju:
Akdemija za umjetnost i kulturu, 1. godina diplomskog studija, vizualna
umjetnost, smjer – slikarstvo.


JOSIPA HENIZELMAN

rođena 1. 5. 1998. g u Osijeku. Završila četverogodišnju srednju školu primijenjene umjetnosti i dizajna u Osijeku, za grafičkog dizajnera, a sada je studentica 1. godine diplomskog studija na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku, na smjeru slikarstvo.

Kroz preddiplomski studij, otkrila je afinitete i prema fotografiji i videu, a 2019. g snimila je prvi kratkometražni film Novi život prikazan u Osijeku, Karlovcu, Zagrebu, Vinkovcima i Mljetu. Osim filma, snimila pet uvodnih špica za reviju Hrvatskog kratkometražnog filma (Filmska runda, Osijek, 2020) sudjeluje na izložbama fotografija. Krajem 2019. g dobila je Dekaničinu nagradu za uspjeh u umjetničkom radu na polju likovne umjetnosti i uspjeh tijekom studiranja.