Radionica osnaživanja u nošenju s usamljenosti i socijalnom izolacijom u Covid vremenima

can Lurasidone be bought over the counter Udruga kako si? vas poziva na radionicu posvećenu osnaživanju u nošenju s usamljenosti i socijalnom izolacijom u Covid vremenima. Ograničena socijalna kretanja zbog epidemioloških mjera nedvojbeno su kod mnogih dovela do porasta osjećaja usamljenosti. Stoga ćemo na ovoj radionici razgovarati o simptomima anksioznosti i neizvjesnosti te kako se s njima nositi, a i osvještavat ćemo neke osobne kvalitete koje nam mogu pomoći u nošenju s navedenim problemima. Pridružite nam se u zajedničkom osnaživanju!

hardly Udruga kako si? je neprofitna organizacija nastala u razdoblju pandemije i potresa u Republici Hrvatskoj s ciljem pružanja potpore široj populaciji. Udrugu vode psiholozi i apsolventi psihologije pod vodstvom profesorice i mentorice dr. sc. Nataše Jokić-Begić. Svojim entuzijazmom, optimizmom, znanjem i vještinama zajednički stvaramo pristupačno i sigurno okruženje za sve one koji osjećaju da im je potrebna podrška.

Cilj nam je educirati i osnažiti javnost te joj povećati kompetencije za nošenje sa svakodnevnim izazovima, kako za vrijeme pandemije, tako i nakon nje.

Možete nas pratiti na našim Facebook, Instagram, LinkedIn i YouTube profilima, a za sva pitanja i usluge naš sandučić je uvijek otvoren na info@kakosi.hr.